Showbiz

#testament #debbie rowe #copii #custodie #katherine jackson #michael jackson

Mama lui Michael Jackson a obtinut custodia nepotilor

Mama lui Michael Jackson, Katherine Jackson, a obtinut custodia celor trei copii ai megastarului dupa ce a incheiat un acord cu fosta sotie a fiului ei, Debbie Rowe , pentru a evita o lupta in salile de judecata, informeaza telegraph.co.uk.

Debbie Rowe va avea dreptul sa isi viziteze cei doi copii pe care ii are cu Michael Jackson, Prince Michael si Paris, in termenii stabiliti in acord. Mama naturala a celui de-al treilea copil al megastarului, Blanket , a ramas deocamdata necunoscuta .

katherine jackson, in varsta de 79, a avut custodia temporara a celor trei copii, in perioada de dupa moartea megastarului de pe 25 iunie.

Michael Jackson si-a exprimat dorinta ca dupa moartea sa, Katherine sa se ocupe de cresterea copiilor , lucru pe care l-a stipulat si in testamentul sau din 2002. Dupa moartea sa insa, Debbie Rowe a decis sa atace acest testament si sa ceara drepturi asupra copiilor sai. In acest caz, pe 3 august a fost stabilita data primei audieri.

"Doamna Jackson si intreaga familie este multumita ca aceasta problema a fost rezolvata de cele doua partii si de reprezentantii acestora. Suntem cu totii uniti pentru a oferi cele mai bune conditii de crestere celor trei copii ai lui Michael. Atat doamna Jackson, cat si Debbie Rowe au cazut de acord in aceasta privinta", a declarat intr-un comunicat de presa avocatul mamei lui Michael Jackson.

"Singurul lucru care ne intereseaza si care conteaza este bunastarea copiilor", a declarat si avocatului lui Debbie Rowe, Eric George.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea