Showbiz

#inception #oscar #heath ledger #brothers #cavalerul negru #christopher nolan #the dark knight #warner bros.

Mai asteptam pentru Batman 3

Compania Warner Bros. a reusit sa cumpere Inception , un scenariu scris de christopher nolan si propus ca urmatorul proiect, pentru o suma cu sase zerouri, informeaza variety.com.

Pe langa scenariu intelegerea il implica si pe regizorul Cavalerului Negru, care trebuie sa creeze acest film pentru Warner pana in vara lui 2010.

Nolan va incepe in aceasta vara filmarile la proiectul pe care cei de la Warner Bros. il considera o poveste stiintifico-fantastica contemporana, cu o actiune plasata in arhitectura mintii.

Christopher Nolan a scris toate scenariile pentru filmele sale, cu exceptia lui Insomnia , remake-ul din 2002 la thrillerul norvegian cu acelasi nume.

Studiourile spera sa-l readuca pe Christopher Nolan in spatele camerelor de filmat pentru un al treilea film cu Batman. The Dark Knight a incasat aproape un milliard de dolari in lumea intreaga si a fost onorat de Academia Americana de Film cu opt nomonalizari la premiile Oscar, inclusiv premiul pentru cel mai bun actor intr-un rol secundar, unde Heath Ledger (Joker) este favorit.

Urmareste tralerul filmului The Dark Knight



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea