Showbiz

#125 milioane $ #cumparare #suparare #presedinte #malawi #stat #mercy #adoptie #proces #madonna #monden #pop

Madonna vrea sa cumpere statul Malawi

Madonna este atat de suparata ca nu i-a fost acceptata cererea de adoptie a lui Mercy James, fetita de 4 ani, incat este hotarata sa cumpere tot statul african Malawy, potrivit publicatiei britanica Daily Squib.

„O sa cumpar tot statul Malawi”, tuna si fulgera Madonna. Si, potrivit unor apropiati ai acesteia, regina pop nu s-a multumit doar cu amenintari, ci a trecut si la fapte. Cantareata a demarat deja negocierile in acest sens cu presedintele malawian caruia i-ar fi propus 125 de milioane $ pentru ca statul sa-i revina ei.

Judecatoarea africana Esme Chombo a respins cererea de adoptie inaintata de Madonna sub pretextul ca diva pop nu locuieste in Malawi, lucru care contravine legii din acest stat. De asemenea, magistrata a tinut cont si de faptul ca Madonna a ajuns in aceasta tara doar cu cateva zile inainte de proces. Regina muzicii pop nu a fost de fata in momentul in care s-a dat verdictul, aceasta fiind reprezentata de avocatul sau, Alan Chinchilla .   

Se pare ca atunci cand a aflat decizia judecatoarei, Madonna a inceput sa faca scandal. "Ce? Ei stiu cine sunt eu? Faceti-mi legatura cu bancherii mei! O sa cumpar bomba asta si o s-o botez «tara Madonnei»", ar fi amenintat ea. "Daca vor sa fiu rezident , o sa le arat eu ce inseamna asta!", ar fi completat cantareata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea