Showbiz

#muzica #pop #madonna #concert

Madonna vine la Bucuresti cu sala de sport dupa ea

Madonna a anuntat ca vine la Bucuresti cu o intreaga echipa din care fac parte antrenorul ei personal de fitness, cei trei bucatari care se ocupa de alimentatia vedetei, cei patru copii si iubitul sau brazilian.

In parcul Izvor , pe langa scena pa care Madonna va sustine concertul din data de 26 august, se vor mai amenaja o mica sala de gimnastica si numeroase cabine care vor servi fie pentru bucatarie , fie se vor transforma in camere de relaxare pentru vedeta.

In total, perimetrul care va fi destinat artistei va insuma 3.500 de metri patrati.

Din aceasta zona vor lipsi cu desavarsire carnea si alcool care vor fi inlocuite de ceaiul de menta si de apa Kaballah pe care vedeta cheltuieste aproximativ 10 mii de dolari in fiecare luna.

Madonna va ajunge in Bucuresti cu un avion privat si va calatori impreuna cu cei patru copii ai sai si cu iubitul de origine braziliana . Echipamentul tehnic pe care aceasta il va folosi ar trebui sa ajunga in tara la inceputul saptamanii viitoare.

Madonna-La isla bonita

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea