Showbiz

#pop #alte-genuri #hope for haiti #madonna

Madonna va participa la teledonul "Hope for Haiti"

Madonna se alatura vedetelor care dau o mana de ajutor persoanele afectate de cutremurul din Haiti .
 
Dupa ce saptamana trecuta a donat 250 de milioane de dolari pentru Haiti, Madonna a confirmat ieri pe site-ul sau oficial ca va participa la teledonul “ Hope For Haiti ”, care avea loc pe 22 ianuarie 2010.
 
Organizat de actorul George Clooney, “Hope for Haiti” isi propune sa stranga fonduri menite sa aline suferintele celor afectati de catastrofa naturala din 12 ianuarie.

La acest eveniment si-au anuntat participarea peste 100 de artisti si vedete, printre ei numarandu-se: RihannaColdplayJay-ZU2ShakiraStingStevie WonderChristina Aguilera. " Hope for Haiti"va fi un maraton muzical ce se va desfasura pe scene din New York, Los Angeles si Londra.
 
Toate prestatiile live vor fi inregistrate si vor putea fi achizitionate de pe iTunes incepand cu 23 ianuarie, banii urmand sa fie varsati intr-un cont special destinat victimelor din Haiti. 

Teledonul "Hope For Haiti" va fi difuzat live pe MTV, sambata dimineata de la ora 03:00 si, in reluare , sambata de la ora 21:00 si duminica de la ora 23:00.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea