Showbiz

#michael jackson #tribut #concert #madonna

Madonna - tribut live pentru The King of Pop

Madonna i-a adus un tribut live lui Michael Jackson in cadrul concertului sau de sambata seara, 4 iulie , pe O2 Arena din Londra, locul unde megastarul ar fi trebuit sa-si inceapa seria de 50 de concerte luna aceasta, anunta aceshowbiz.com.

In timpul concertului, Madonna si-a intrerupt performance-ul, iar unul dintre dansatorii ei a urcat pe scena pentru a-i aduce un tribut lui Michael Jackson.

Imbracat asemeni Regelui muzicii pop, cu palarie si manusa alba, dansatorul Madonnei a executat cateva dintre cele mai cunoscute miscari de dans ale cantaretului, in timp ce pe ecranul de pe scena era afisata o fotografie cu Michael in copilarie.

Madonna a aplaudat si dansat intr-o parte a scenei in timp ce se auzeau melodii precum " Billie Jean " sau "Wanna Be Startin’ Something", apoi i-a indemnat pe fanii prezenti la concertul sau sa-l aplaude pe “unul dintre cei mai mari artisti ai lumii”, adaugand apoi “Traiasca regele!”

La finalul concertului, Madonna l-a omagiat din nou pe Michael Jackson purtand o banderola neagra pe mana si o manusa alba, in timp ce pe ecranul din spatele divei erau afisate imagini din videoclipul “Man in the Mirror”.

Urmareste tributul Madonnei din cadrul concertului de sambata, 4 iulie:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea