Showbiz

#pop #madonna #muzica #concerte #turneu #sticky&sweet #romania #confirmare #data #ungaria #bulgaria

Madonna trece pe langa Romania

Site-ul oficial al Madonnei a anuntat datele concertelor din Ungaria si Bulgaria. Din pacate, Romania nu este inca trecuta pe aceasta lista.

Pe 30 ianuarie 2008, regina muzicii pop a anuntat ca va relua in vara lui 2009 seria concertelor europene din turneul sau „Sticky&Sweet Tour”. Primul show va fi la Londra, programat pentru 4 iulie.

Pe lista initiala a tarilor europene incluse in turneu, aparea si Romania, langa Ungaria, Serbia si Bulgaria. Confirmare a fost facuta chiar de Live Nation , firma care o impresariaza pe Madonna.

In ciuda acestui fapt, desi datele pentru concertele sustinute in Bulgaria si Ungaria au fost deja facute publice, ziua in care artista ar trebui sa ajunga si in Romania nu apare pe nicaieri pe site-ul oficial al Madonnei.

Concertul din Bulgaria se va desfasura la Sofia pe 29 august , iar cel din Ungaria, de la Budapesta, pe 22 august.

De asemenea apar si datele pentru recitalurile sustinute de artista in alte locuri in care n-a mai fost pana acum precum: Werchter – Belgia, Marsilia – Franta, Hamburg – Germania, Oslo – Norvegia, Helsinki – Finlanda, Tallinn – Estonia, Ljubljana – Slovenia.

In 2008, turneul "Sticky & Sweet" a fost vazut de peste 2.350.285 de fani din 58 de orase. "Acest noua lista cu date de turneu, va consolida pozitia Madonnei in topul celor mai bine vandute turnee ale tuturor timpurilor” a declarat Arthur Fogel, director general al Global Touring/Artist Nation.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea