Showbiz

#madonna #paduchi #copii

Madonna, speriata de paduchii copiilor

Madonna este ingrozita de paduchi ! Dupa ce copiii ei au luat parazitii de la scoala, cantareata se teme ca acestia au ramas in casa.

Copiii Madonnei Lourdes (13 ani), Rocco (10 ani), David (5 ani) si Mercy (4 ani) au fost infectati cu paduchi la scoala.

“Unul dintre copii a luat paduchi la scoala si de atunci Madonna este complet panicata”, a declarat o sursa, citata de showbizspy.com.

Primii infectati au fost David si Mercy, adoptati de Madonna din Malawi.

“Nu i-a venit sa creada cand a descoperit paduchi in capul lui David si Mercy. De atunci e complet paranoice. Nu poate sa nu se mai gandeasca la faptul ca paduchii s-au raspandit prin casa", a mai spus sursa.

Madonna a recunoscut intr-un interviu recent ca nu a avut o copilarie prea fericita si s-a simtit izolata de ceilalti copii la scoala.

"Am fost foarte singura in copilarie si in adolescenta. Niciodata nu am simtit ca fac parte dintr-un grup. Nu eram sportiva, nu eram intelectuala. Simteam ca sunt o ciudata", a declarat Madonna.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea