Showbiz

#ovidiu rom #pantofi #donatie #madonna #muzica

Madonna si-a donat pantofii pentru copiii romani

Madonna a oferit o pereche de pantofi pentru cei care vor dona bani in cadrul balului caritabil de Halloween, organizat de asociatia Ovidiu Rom , anunta organizatorii acestui eveniment.

Madonna a renuntat la o pereche de pantofi Christian Dior, unul dintre accesoriile ei preferate de imbracaminte. Vedeta a facut acest gest din dorinta de a-i ajuta indirect pe copiii romani care au un acces dificil la educatie. Pantofii vor fi oferiti la o tombola la care vor participa toti cei care vor face donatii in cadrul ecestui eveniment.

Balul caritabil de Halloween a ajuns la cea de-a cincea editie si va reuni numeroase persoane publice din showbizul romanesc, precum si importante personalitati politice. Acestia sunt invitati sa doneze intre 50 de euro si 10.000 de euro pentru copiii din zonele sarace ale Romaniei.

Astfel, se incearca facilitarea accesului la educatie pentru copiii care provin din familii fara resurse banesti, modernizarea unor scoli sau instruirea unor profesori.

Persoanele care vor dona 50 de euro vor contribui la cumpararea de rechizite pentru scoala (rucsac cu rechizite, haine, uniforma si pantofi), in timp ce persoanele care opteaza sa doneze 1.000 vor contribui la echiparea salilor de invatamant din comunitatile sarace si la costurile unor traininguri pentru profesori.

Donatiile in valoare de 5.000 de euro vor sustine o scoala de vara pentru 50 de copii din comunitatile cu dificultati, iar suma de 10.000 de euro permite adoptarea unei scoli - Adopt a School - intr-o comunitate saraca.

Evenimentul Halloween Charity Ball: Global Edition va avea loc la Palatul Parlamentului, in noaptea de Halloween, pe 31 octombrie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea