Showbiz

#madonna #nou turneu #live nation #dansatori

Madonna se pregateste de un nou turneu

Madonna nici nu se gandeste sa se retraga din showbiz, din contra, artista planuieste un turneu impresionant pentru toamna viitoare, anunta cotidianul The Mirror.

Vedeta nu pare sa fi obosita dupa recent incheiatul turneu Sticky and Sweet . In ciuda zvonurilor ca Madonna si-ar lua o pauza de doi ani, cantareata face deja planuri pentru urmatorul turneu.

Madonna (51 de ani) si iubitul sau, Jesus Luz (23 de ani), au desfasurat probe pentru recrutarea de noi dansatori intr-un club din Londra, saptmana trecuta. Cantareata a pus stapanire pe o parte din clubul londonez si a filmat cu telefonul performantele dansatorilor, in timp ce Jesus lua notite.

Noul turneu nu are deocamdata un nume, dar face parte din contractul semnat de Madonna cu promoterii de la Live Nation si se asteapta sa genereza castiguri de peste 100 de milioane de euro.

“Va fi cel mai ambitios turneu al ei de pana acum. Se intoarce la originile ei din New York si vrea sa-i dea o tema urbana, aproape de hip-hop. Vrea un turneu dinamic bazat mai mult pe coregrafii complicate”, a spus o sursa pentru publicatia britanica The Daily Mirror.

“Madonna este intr-o forma de invidiat, asa ca viata pe drum dintr-un oras in altul nu reprezinta o problema pentru ea”, a adaugat sursa citata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea