Showbiz

#scandal mediatic #fals #divort #guy ritchie #madonna

Madonna sare la gatul lui Guy Ritchie

Divortul dintre Madonna si Guy Ritchie s-a transformat intr-un adevarat razboi al nervilor. Dupa ce diva pop l-a atacat subtil pe Ritchie in timpul ultimului sau concert, spunand ca este un “ emotional”, acum regizorul este lovit si de prietenii Madonnei care il considera un “fals” si un “infometat de bani”, anunta cotidianul britanic Daily Mail.

O sursa apropiata cuplulu a spus ca Guy a folosit-o pe Madonna pentru bani si tot el a convins-o sa cumpere proprietatea de 1200 de acri din Anglia: "Pe toata perioada mariajului, Guy a trait ca un rege. Nu a scos niciun ban din buzunarul propriu pentru stilul de viata pe care l-a dus alaturi de Madonna, pentru copii sau pentru zborurile cu avioane private”.

Aceeasi sursa din anturajul cuplului comenteaza ca Guy Ritchie ar fi fost implicat intr-o relatie de durata cu Rebecca Green a carei avere era considerabila, dar s-a decis s-o paraseasca pe aceasta dupa ce a cunoscut-o pe Madonna la o petrecere data de niste prieteni comuni.

“Madonna s-a saturat de el, s-a saturat sa fie folosita si a intentat divort. Iar Guy a amenintat ca ii va ataca averea, avand legea de partea sa. Guy crede ca are dreptul sa primeasca jumatate din imperiul Madonnei", a declarat sursa.

Desi se afla in prezent in orase, Madonna la New York, iar Guy Ritchie la Londra, scandalul mediatic din jurul celor doi escaladeaza cu fiecare zi. Ultima lovitura sub centura a Madonnei la adresa lui Guy Ritchie s-a petrecut zilele trecute, cand fiul ei, Rocco Ritchie, a fost vazut purtand un tricou cu insemnele echipei de baseball New York Yankees, la care activeaza Alex Rodriguez , cel despre care se spune ca ar fi noul iubit al Madonnei.

Urmareste trailerul celui mai recent film regizat de Guy Ritchie, RocknRolla.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea