Showbiz

Madonna plange dupa Mercy

Madonna este devastata ca nu poate sa o adopte pe Mercy, fetita de 4 ani din Malawi . Aseara, in timp ce lua masa in Londra, cantareata a izbucnit in plans, potrivit site-ului femalefirst.co.uk.

Ieri, artista a luat cina cu prietena sa, designerul McCartney, in restaurantul Cecconi din Mayfair. La un moment dat, vedeta a scos din poseta o poza cu Mercy pentru a i-o arata prietenei sale. Dar, dupa cateva minute de conversatie , muzicii pop in varsta de 50 ani a inceput sa planga, in timp ce Stella (37 ani) incerca sa o calmeze.

„Madonna i-a aratat cu mandrie poza cu Mercy prietenei sale dar gestul a coplesit-o. Stella i-a spus sa fie puternica si a imbratisat-o, insa Madonna nu se putea opri din plans”, a declarat o sursa aflata la fata locului.

Se pare ca intentia designer-ului de a o scoate pe vedeta in oras pentru a o inveseli s-a dovedit a fi un esec. Cele doua au parasit restaurantul la putin timp dupa ce emotiile au coplesit-o pe cantareata.

Duminica, Madonna si copiii sai, Lourdes (12 ani), Rocco (8 ani) si David (3 ani) s-au intors din Malawi in Anglia, dupa ce judecatorul de acolo a din Italia.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea