Showbiz

#pop #madonna #moda #imagine luis vuitton #campanie #2009

Madonna, noua imagine a brandului Luis Vuitton


Madonna urmeaza sa fie imaginea firmei de lux Luis Vuitton, informeaza pr-inside.com. Vedeta pop se pare ca a semnat cu celebrul brand de moda, imaginea ei urmand sa fie folosita in cadrul campaniei initiate de Luis Vuitton in primavara lui 2009.

Madonna calca astfel pe urmele altor celebritati ca Jennifer Lopez, Scarlett Johansson si Uma Thurman, care au lucrat in trecut pentru Luis Vuitton.

Pe plan muzical, Madonna se afla in plin turneu mondial de promovare a noului sau album “ Hard Candy ”. Turneul s-a dovedit unul extrem de probitabil pentru diva. Din primele 17 concerte sustinute pe continentul european diva a castigat nu mai putin de 120 de milioane de dolari.

Madonna este una dintre cele mai iubite cantarete din aria pop. In cei 25 de ani de cariera artista a vandut peste 200 de milioane de discuri in intreaga lume. Cantareata a fost inclusa pe 10 martie 2008 in Rock and Roll Hall of Fame .


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea