Showbiz

Madonna - la Cannes cu un documentar despre Malawi

Madonna isi va prezenta miercuri, in cadrul Festivalul de Film de la Cannes , in afara competitiei, documentarul I am because we are, un film despre orfanii din Malawi si lupta impotriva SIDA. Vedeta pop semneaza scenariul documentarului.

Filmul I Am Because We Are, produs de Madonna si regizat de Nathan Rissman, prezinta dificultatile copiilor saraci din Malawi, o tara in care Madonna are in desfasurare mai multe proiecte umanitare, din 2006, si de unde vrea sa adopte un baietel impreuna cu sotul sau, regizorul britanic Guy Ritchie.

Pe 22 mai, Madonna si actrita Sharon Stone vor fi prezente la Moulin de Mougins, pe inaltimile orasului Cannes, ca gazed ale galei amfAR, organizata pentru strangerea de fonduri destinate combaterii maladiei SIDA. Gala are loc anual, inainte de decernarea premiilor Festivalului de Film de la Cannes.

AmfAR a fost infiintata in 1985 de actrita Elizabeth Taylor si a reusit sa stranga de atunci peste 233 de milioane de dolari, care au fost investiti in 2.000 de programe de cercetare dezvoltate in intreaga lume. Sharon Stone promoveaza cauzele acestei fundatii de 15 ani.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea