Showbiz

Madonna - intr-un remake al filmului Casablanca?

Adultii si mai ales vedetele par a nu se mai satura sa spuna lucruri traznite. Cel mai recent exemplu in acest sens este diva muzicii pop, Madonna, care intentioneaza sa-si relanseze cariera de actrita cu un remake al filmului classic .

Vedeta din musical-ul Evita (pentru care a primit un Glob de Aur ) vrea sa adapteze drama romantica premiata cu Oscarul pentru cel mai bun film si sa-i plaseze actiunea in mijlocul conflictului din Irak. Planul din prezent, posbil in Irak. Nu exista inca un scenariu, iar Madonna vrea sa vada daca proiectul este bun pentru cariera si daca vreun studio important il va sprijini", a mai adaugat aceeasi sursa.

Ultimul rol pe marile ecrane al Madonnei a fost in pelicula sotului sau, Guy Ritchie, Swept Away (2002), iar criticii de film au desfiintat atunci prestatia divei pop.

Trailer Swept Away


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea