Showbiz

#relatii #guy ritchie #regina pop #pop #muzica #madonna

Madonna il vrea inapoi pe Guy Ritchie

Madonna a scris o piesa pentru fostul sau sot, Guy Ritchie, si il numeste pe acesta „dragostea eterna”, anunta femalefirst.co.uk.

Cantareata, care a divortat acum ceva timp de regizorul britanic cu ceva timp in urma si cu care a fost casatorita 8 ani, a compus o melodie despre un cuplu care s-a iubit, s-a certat pentru a se impaca si iubi din nou, trezind astfel speculatii conform careia celebra pereche se pregateste de reconciliere .

Mai mult, Madonna a comandat o carabina personalizata pentru ziua de nastere a lui Guy, stiind cat de pasionat este fostul ei sot de astfel de obiecte.

„Toata aceasta relatie pare acum incredibila. Nu cu mult timp in urma, nici nu indrazneai sa-i pronunti numele ca era de rau. Cand vorbeau, nu faceau decat sa tipe unul la celalalt si sa-si inchida telefoanele in nas. Acum e altceva”, a povestit o sursa pentru revista Britain`s Grazia.

Madonna a intalnit putini oameni in viata ei pe care sa-i respecte cu adevarat. Ei bine, unul dintre acestia putini este Guy. Uitand de toate celalalte neajunsuri, Madonna admira inteligenta fostului ei sot si tine cont de parerile lui”
.

„Nimeni nu s-ar fi asteptat ca cei doi sa poata trece de la iubiti la dusmani si dupa aceea la prieteni apropiati”, a mai precizat sursa.

De asemenea, si prietenii lui Guy spun despre acesta ca vorbeste de Madonna ca si cum ar fi in continuare sotia lui. „Adesea spune: `Sotia mea e intr-o forma de zile mari`”, a povestit o sursa.

„Au petrecut mult timp impreuna, in familie si in aer plutea armonia. El si Madonna radeau impreuna, el o tachina cum facea de obicei...orice bariera disparuse. Ea ii cerea o groaza de sfaturi si il implica in deciziile pe care le lua”
, a completat aceeasi sursa.

Madonna - Justify My Love

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea