Showbiz

#paparazzi #sarut #adulter #model #brazilian #tanar #jesus #relatii #despartire #monden #madonna #pop

Madonna i-a spus "adio" lui Jesus

Madonna, in varsta de 50 ani, a ajuns la concluzia ca ar trebui sa incheie relatia cu mai tanarul model brazilian , Jesus Luz in varsta de 22 ani. Motivul? Diva s-a suparat cand a aflat din presa ca tanarul o inseala cu o femeie mai tanara , potrivit libertatea.ro.

Relatia de 3 luni dintre Madonna si Jesus a luat sfarsit dupa ce diva a vazut o serie de fotografii surprinse de paparazzi, in care brazilianul si celebrul model Luciana Costa (31 ani) se plimbau pe o faleza , tinandu-se de mana si sarutandu-se.

Infuriata de cele vazute prin presa de scandal, Madonna a izbucnit: „Acum e liber sa aiba o relatie cu cineva mai de varsta lui”.

De altfel, un motiv in plus menit sa o convinga pe regina muzicii pop ca relatia ei cu Jesus nu era una tocmai potrivita a fost si faptul ca aceasta impiedica adoptia unui alt copil din Malawi. Si cum vedeta pune familia pe primul loc, decizia de a pune capat relatiei cu tanarul brazilian a fost mai mult decat evidenta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea