Showbiz

#pop #madonna #concert #like a virgin #papa #roma #turneu #muzica

Madonna i-a dedicat Papei piesa "Like a Virgin"

In timpul concertului sustinut sambata seara, la Roma, Madonna, supranumita regina muzicii pop, i-a dedicat Papei Benedict al XVI-lea, faimoasa sa melodie, „ ”.

"Dedic aceasta melodie Papei, pentru ca sunt o fiica a Domnului. Si voi sunteti fiii Domnului", a explicat Madonna inainte de a canta piesa „ Like a Virgin ”.

Concertul din 6 septembrie 2008 face parte din turneul mondial „ Sticky and Sweet ”, pe care diva pop l-a inceput la sfarsitul lunii august. La show-ul de sambata seara au participat aproximativ 60.000 de persoane, printre care s-au gasit celebrul designer Giorgio Armani si fotbalistul Franceso Totti.

Primul concert din cadrul acestui turneu a avut loc la Cardiff, Marea Britanie. Madonna, recunoscuta si pentru faptul ca l-a admonestat dur pe presedintele republican George W.Bush, a interpretat in cadrul show-ului, melodia „Get Stupid”, in timp ce in spate se derulau imagini cu o serie de locatii distruse, iar apoi fotografii ale lui Adolf Hitler, presedintelui statului Zimbabwe, Robert Mugabe, si ale lui John McCain.

Madonna, regina muzicii pop, a debutat pe piata muzicala la inceputul anilor `80, devenind in scurt timp cea mai populara cantareata solo a tuturor timpurilor (potrivit Cartii Recordurilor) cu peste 270 milioane de discuri in toata lumea.

Potrivit revistei Billboard, Madonna este la egalitate cu Elvis Presley, avand cele mai multe hituri Top 10 in Billboard Hot 100 . Pe 10 martie 2008 a fost inclusa in Rock and Roll Hall of Fame .

Turneul „Sticky and Sweet” cuprinde 49 de concerte, acesta urmand sa se incheie la Sao Paolo, pe 18 decembrie.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea