Showbiz

#bucuresti #romania #concert #greatst hits #album #paul oakenfold #madonna #dance #pop

Madonna colaboreaza cu Oakenfold

Madonna a intrat din nou in studioul de inregistrare pentru doua piese alaturi de . Timp de doua saptamani, vedeta se va ocupa exclusiv de inregistrarea de materiale noi pentru sau album, Greatest Hits .

"Am avut o zi extraordinara in studio cu Madonna. A lucrat la o piesa dance, alaturi de Oakenfold. Inca nu au stabilit titlul piesei insa va asigur ca este nemaipomenita. Madonna mai lucreaza la inca o piesa, asa ca speram sa avem doua materiale noi in aceasta saptamana. Saptamana viitoare cantareata va lucra cu un alt producator, pentru o alta piesa. Doua dintre aceste materiale vor intra pe albumul Gratest Hits", a postat managerul vedetei, Guy Oseary, pe pagina de internet a , in Parcul Izvor . Concertul face parte din turneul mondial Sticky & Sweet Tour. Invitatul special al concertului Madonna este Paul Oakenfold , care va deschide show-urile din cadrul acestui turneu.

Paul Oakenfold este considerat unul dintre cele mai importante nume muzica de club . A remixat piese de , The Cure , Massive Attack si chiar Elvis Presley si a fost producatorul trupei britanice The Happy Mondays.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea