Showbiz

#madonna #familie #copil #data in judecata #malawi

Madonna ar putea fi data in judecata

Madonna se confrunta cu noi probleme, scrie publicatia britanica The Daily Mail. 

Cantareata in varsta de 52 de ani este amenintata ca va fi data in judecata de familia lui Mercy James (5 ani), fetita pe care a adoptat-o din Malawi .

Rudele micutei sustin ca desi li s-a promis ca vor putea sa-si viziteze copilul dupa adoptie, acest lucru nu li s-a mai permis. Din 2009, anul in care Mercy James a fost infiata si pana in prezent, Madonna a revenit in Malawi de doua ori.

Familia lui Mercy a solicitat  ajutorul unei organizatii pentru apararea drepturilor omului, in vederea pregatirii unui dosar care urmeaza sa fie inaintat in instanta.

Nu este prima oara cand vedeta are asemenea probleme. In 2006, cand artista a adoptat primul copil din Malawi, pe David,  ea a fost acuzata de mai multe organizatii ca s-a folosit de celebritatea sa pentru a evita legile acestei tari, care sunt extrem de severe la capitolul " adoptii internationale ".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea