Showbiz

#teroristi #amenintari cu moartea #madonna #alte-genuri #pop

Madonna, amenintata cu moartea de teroristi musulmani


Madonna a primit amenintari cu moartea din partea unui grup de teroristi musulmani , informeaza revista People . Amenintarile la adresa vedetei pop au aparut dupa izbucnirea conflictului din Fasia Gaza.

Surse din anturajul cantaretei sustin ca aceasta a luat deja masuri si a apelat la serviciile a doi bodyguarzi israelieni , care vor veghea la securitatea ei si familiei sale.

mai informeaza ca un site miscarilor extremiste musulmane l-a citat pe un oficial al Frontului Popular Palestinian care a afirmat: ”Ma intrebati daca o voi intalni pe Madonna? Voi avea onoarea sa fiu primul care o va decapita, daca ei vor continua sa raspandeasca religia lor satanica impotriva Islamului”.

Garzile de corp ale , din cauza faptului ca este pozitionata intr-o zona aglomerata a Londrei. Madonna s-a aratat extrem de ingrijorata si i-a cerut lui Guy sa se mute intr-un alt imobil. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea