Showbiz

#street fighter #madea goes to jail #jonas brothers #3d #america #statele unite #box office

Madea ramane in varful box office-ului american

Comedia celebrului Tyler Perry - madea goes to jail – ramane si saptamana aceasta pe primul loc in box office-ul din Statele Unite, dupa ce weekend-ul acesta a incasat 16.5 milioane de dolari.

Pe locul al doilea se afla productia Jonas Brothers: The 3D Concert Experience, un documentar 3D despre turneul Burning Up, din 2008, al trupei Jonas Brothers . Filmul a avut incasari de 12.7 milioane de dolari.

Slumdog Millionaire urca alte doua pozitii in box office si ajunge pe locul al treilea, dupa ce a incasat putin peste 12 milioane de dolari. Drama este urmata de thriller-ul de actiune Taken, cu Liam Neeson, care se afla pe locul patru dupa ce a incasat 9.9 milioane dolari.

Pe pozitia a cincea se afla Film...He's Just Not That Into You, cu fetele vesele Jennifer Aniston, Scarlett Johansson, Drew Barrymore si Jennifer Connelly, care a incasat aproape 6 milioane de dolari.

Intreg box office-ul american

  1. Madea Goes to Jail - 16.5 mil.
  2. Jonas Brothers: The 3D Concert Experience – 2.7 mil.
  3. Slumdog Millionaire - 12.2 mil.
  4. Taken - 9.95 mil.
  5. He's Just Not That Into You - 5.88 mil.
  6. Paul Blart: Mall Cop - 5.6 mil.
  7. Coraline - 5.25 mil.
  8. Street Fighter: The Legend of Chun-Li - 4.65 mil.
  9. Confessions of a Shopaholic - 4.49 mil.
  10. Fired Up! - 3.8 mil.

Urmariti trailerul filmului Street Fighter: The Legend of Chun-Li



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea