Showbiz

#logodna #casatorie #relatii #sarcina #copil #monden #muzica #madalina manole #alte-genuri #pop

Madalina Manole este insarcinata

 
Madalina Manole, in varsta de 40 ani, este insarcinata, urmand sa devina mama undeva prin luna septembrie, informeza site-ul Antenei 1.

Fericitul tatic este Petru, cel care i-a cerut de curand Madalinei sa-i devina sotie. De altfel, copilul si-a anuntat venirea exact la timp, pentru ca artista si logodnicul ei s-au mutat de curand intr-o casa noua , dotata si cu o camera speciala pentru bebelus.

Madalina nu se grabeste momentan cu casatoria, aceasta bucurandu-se de viata materna . Mai ramane doar ca barza „sa aiba un zbor lin, placut si sa ajunga cu bine la destinatie”, dupa cum declara insasi vedeta.

In acelasi articol, aparut in revista Felicia, Madalina, a carei cariera muzicala a intrat intr-un con de umbra de ceva vreme, a marturisit ca va lansa cat de curand un nou album.

„E gata de mult, avem si coperta, stim si cum se va numi, dar nu spunem. Cand sa-l lansam, a venit peste noi nebunia cu constructia casei . Pe urma, dupa ce ne-am linistit si ne-am mutat, am aflat vestea minunata. Asa ca iarasi am amanat lansarea, pentru cateva luni, promit”, a precizat Madalina Manole.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea