Showbiz

#pop #lansare #muzica usoara #madalina album

Madalina Manole - concert de lansare a noului album

Miercuri, 12 mai , incepand cu ora 19:30, Madalina Manole isi invita toti fanii la Music Club din Bucuresti, la evenimentul de lansare al celui de-al 9-lea album din cariera sa, “09 Madalina Manole”, informeaza MediaPro Music. 

Madalina Manole a pregatit admiratorilor sai un show live deosebit, care va fi insotit si de o sesiune de autografe .

“Cei care vor dori sa fie alaturi de mine la aceasta lansare sa se astepte la surprize, in primul rand muzicale! Impreuna cu echipa mea de muzicieni, instrumentisti si tehnicieni le voi prezenta celor ce imi vor fi alaturi pe 12 mai in MUSIC CLUB din Bucuresti, asa cum sugereaza si titlul albumului, o noua Madalina Manole”, marturiseste artista.
 
“09 Madalina Manole” este o productie ce inseamna doi ani de munca si multa dragoste pentru muzica, 12 piese alese cu atentie, 9 in limba romana si 3 in engleza, perfecte pentru cei care traiesc povesti de iubire.

“In cantecele mele cant despre mine si viata mea, insa povestile mele de viata sunt si povestile multora dintre fanii mei”, declara Madalina.

Primul single promovat de pe albumul “09 Madalina Manole” se intituleaza “ Marea Dragoste ”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea