Showbiz

#8 septembrie 2009 #fratelli studios #macy gray #romania #concert #r&b #soul #alte-genuri

Macy Gray concerteaza pentru a 2-a oara in Romania

Cantareata canadiana Macy Gracy revine la Bucuresti pe data de 8 septembrie, se arata intr-un comunicat de presa remis de organizatorii evenimentului.
 
Concertul, al 2-lea dupa cel sustinut in 2007 in cadrul festivalului Coke Live,  va avea loc la clubul Fratelli Studios , accesul fiind permis incepand cu ora 21.30.
 
Macy Gray imbina in mod stralucit R&B-ul cu muzica soul. Printre piesele sale care au prins la public se numara: „I Try”, "Psychopath", "Sexual Revolution " sau "Sweet Baby”.
 
In paralel cu muzica, Macy Gray s-a implicat si in cinematografie . Macy a jucat impreuna cu Denzel Washington in Training Day, a aparut in Spider Man si in Scary Movie 3, precum si in Around the World in 80 Days, alaturi de Jackie Chan.
 
Biletele, la pretul de 119 RON, s-au pus in vanzare si se pot cumpara prin intermediul site-urilor www.bilete.ro, www.eventim.ro, precum si la Sala Palatului si la punctele de vanzare Eventim din reteaua magazinelor Germanos, Vodafone si Carturesti din Bucuresti si din tara. In ziua spectacolului, biletele vor costa 140 RON. Pentru acest concert exista si bilete VIP , care ofera acces in sectiunea rezervata VIP din Fratelli Studios, pretul unui astfel de tichet fiind de 159 RON.
 
Macy Gray-"I Try" 
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea