Showbiz

#m.night shyamalan #scenariu #the last airbender 2

M. Night Shyamalan are un scenariu pentru The Last Airbender 2

, cel mai recent film regizat de , a primit critici negative si a obtinut incasari de doar 58 de milioane de dolari pana acum, dar asta nu il opreste pe regizor sa faca planuri pentru o continuare.

Intr-un interviu acordat pentru postul MTV, , mentionand ca are de gand sa se concentreze mai mult pe anumite personaje secundare din primul film. “Azula va fi un antagonist minunat. De altfel, Azula este singurul personaj cu adevarat negativ din intreaga serie”, a adaugat Shyamalan.

Regizorul a mai povestit si ce se va intampla cu anumite scene care au cazut la montajul final al lui The Last Airbender si care nu vor ajunge nici in varianta inclusa pe DVD si Blu-ray. “Nu voi include scenele cu razboinicii Kyoshi, pentru ca intentionez sa le pastrez pentru cel de-al 2-lea film. Secventele cu Kyoshi sunt incredibile, mai ales ca am petrecut foarte mult timp cu coregrafia luptelor.”

In ciuda planurilor pe care M. Night Shyamalan le are pentru sequel -ul lui The Last Airbender, studiourile Paramount, producatorii filmului, nu a anuntat inca vreun plan de dezvoltare a francizei si s-ar putea nici sa n-o faca avand in vedere incasarile destul de slabe ale peliculei.

The Last Airbender va avea premiera in Romania pe 6 august.

Trailer The Last Airbender:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea