Showbiz

#eurovision #fluturi #luminita anghel #monden #dance #pop

Luminita Anghel, responsabila pentru moartea a 20 de fluturi (VIDEO)

Luminita Anghel a oferit sambata seara in cadrul finalei nationale Eurovision un show care a fost aspru taxat de presa.
 
In timp ce interpreta piesa “Save Their Lives” alaturi de Tony Tomas si Adrian Piper, pe scena Circului Globus au fost eliberati 20 de fluturi, care in final au sfarsit tragic, fiind calcati in picioare de ceilalti concurenti.
 
Se pare ca fluturii i-au purtat ghinion Luminitei, aceasta calificandu-se pe cea de-a doua pozitie, la o distanta considerabila de castigatorii serii, Paula Seling, Ovi(diu) Cernauteanu si piesa “ Playing With Fire ”.
 
Paula Seling  si Ovi(diu) Cernauteanu vor reprezenta Romania in mai la Oslo. Prima semifinala va avea loc pe 25 mai. “Playing with fire”  va intra in concurs in cea de-a doua semifinala, programata pentru 27 mai.  
 
In cadrul aceleiasi semifinale, Romania va concura alaturi de Elvetia, Lituania, Georgia, Turcia, Irlanda, Slovenia, Suedia, Ucraina, Olanda, Bulgaria, Croatia, Danemarca, Azerbaidjan , Cipru, Israel si Armenia. Abia pe 29 mai, data la care va avea loc marea finala, vom afla cine va castiga editia din acest an a Eurovisionului.
 
Luminita Anghel, Tony Tomas & Adrian Piper - "Save Their Lives"
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea