Showbiz

#pop #luminita anghel #politica #subsecretar de stat #autoritatea pentru drepturile copilului

Luminita Anghel, numita in functia de subsecretar de stat

Cantareata Luminita Anghel a fost numita vineri, 7 martie, in functia de subsecretar de stat la Autoritatea pentru Drepturile Copilului , decizia fiind semnata de premierul Romaniei, Emil Boc. Artista urmeaza sa preia functia ocupata pana in prezent de Gabriela Tonk.

Luminita Anghel candidase ca deputat din partea Aliantei PSD-PC, la alegerile parlamentare din noiembrie 2008. Din pacate, artista a pierdut in favoarea Elenei Udrea.

Luminita Anghel s-a nascut pe 7 octombrie 1968, la Bucuresti. In 1986 a absolvit Scoala Populara de Arte, sectia Canto. Debuteaza in anul 1987 la Festivalul National de Muzica Mamaia. In 1993 a participat la Festivalul National Mamaia cu piesa "Din tot ce a fost" si cucereste trofeul si premiul I.

In 2005 a absolvit Facultatea de Sociologie - Psihologie , in cadrul Universitatii Spiru Haret . Tot in 2005, a castigat locul al III-lea la Eurovision, alaturi de Sistem cu piesa "Let me try", o compozitie semnata Cristian Faur.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea