Showbiz

#resident evil #lost planet #film fantasy

Lost Planet - de la joc la film fantasy

Filmele au un public din ce in ce mai numeros, iar sumele incasate au de fiecare data multe zerouri in coada. Mai nou, Warner Bros. si compania Capcom vor aduce pe marile ecrane un inspirat de jocul .

Scenariul va fi realizat de , iar de productie se va ocupa o companie specializata in crearea de filme fantasy . Jocul Lost Planet a fost lansat in in 2006 si a fost vandut la nivel mondial in peste 2 milioane de unitati. Producatorii se gandesc deja la o posibila continuare a filmului.

Actiunea din jocul video are in centru o expeditie pe o planeta de gheata, care ascunde surse de energie ce ar putea salva rasa umana.

Compania Capcom este responsabila pentru numeroase adaptari cinematografice realizate dupa jocuri video, dintre care cea mai de succes este franciza Resident Evil. David Hayter a mai scris scenariile la X-Men si X2. Nu a fost inca ales un regizor pentru Lost Planet si nici nu a fost stabilita data la care va iesi in cinematografe.

Trailer Resident Evil: Extinction



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea