Showbiz

#povestiri adevarate #muzica #regina #videoclip #loredana #pop

Loredana, pe genericul telenovelei "Regina"

 
Loredana va canta piesa ce se va auzi pe genericul noii telenovele „Regina”. Melodia este realizata in colaborare cu Alex de Carvalho, chitaristul care a lucrat cu binecunoscutele trupe „Aerosmith” si „Deep Purple”.

Piesa interpretata de Loredana poarta numele telenovelei si este o combinatie dintre o melodie spaniola compusa de Alvaro Carillo si una tiganeasca. Originalul este astfel reorchestrat, pe versurile Loredanei si ale lui Florin Busuioc .

Clipul „Regina” este unul dintre cele mai scumpe videoclipuri realizate pana in prezent si a fost regizat de Alex Fotea. Ideea de baza a materialului a fost gandita de Iura Luncasu, scenaristul mai multor telenovele romanesti.

Loredana si-a inceput cariera in lumea muzicii in 1988 cand si-a lansat primul album „Buna seara, iubito”. Desi albumul nu a fost difuzat la tv, acesta a cunoscut un succes fulminant fiind vandut in peste 1 milion de copii, propulsand-o pe cantareata pe culmile celebritatii.

Pana in ziua de azi Loredana a scos un numar foarte mare de albume, a castigat o multime de premii si a avut colaborari cu nume importante din show-biz-ul romanesc printre care Bug Mafia, Directia 5, Suie Paparude, Stefan Banica Jr. sau Connect-R.

Loredana a adoptat de-a lungul carierei sale un stil de muzica eclectic, aceasta a incercat sa abordeze toate stilurile muzicale de la pop, dance la muzica tiganeasca si lautareasca.

Cantareata a incercat si ecranul cinematografiei jucand in filme precum „ Modigliani ”, „ Asfalt Tango ” si mai nou, telenovela de succes, „Inima de tigan” unde a interpretat rolul tigancii din satra, Rodia.


Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea