Showbiz

#duet #adela popescu #happy hour #catalin maruta #39 ani #zi de nastere #aniversare #monden #loredana #alte-genuri #pop

Loredana a implinit 39 ani

Indragita cantareata Loredana Groza a implinit ieri, 10 iunie, frumoasa varsta de 39 ani. Vedeta a sarbatorit evenimentul la Happy Hour, emisiunea lui Maruta.

In aceste momente speciale , alaturi de Loredana, au fost prezenti atat colegi ai acesteia din showbiz, precum Adela Popescu , cat si rudele ei: parintii, Cristinel, fratele mai mare si fiica, Elena.

Si cum putea Loredana sa sarbatoreasca mai bine momentul decat cantand? Astfel, aceasta a ales sa interpreteze cateva piese de pe noul album, „Sundance”, sa cante alaturi de mama sa Leonida si sa faca un duet cu Adela Popescu .

Si petrecerea nu s-a oprit aici, doar si-a mutat locatia. Astazi, Loredana va sustine un recital in Fratelli Social Club ce marcheaza lansarea noului material discografic, „Sundance”.

Loredana si-a inceput cariera in lumea muzicii in 1988 cand si-a lansat primul album „Buna seara, iubito”. Desi albumul nu a fost difuzat la tv, acesta a cunoscut un succes fulminant fiind vandut in peste 1 milion de copii, propulsand-o pe cantareata pe culmile celebritatii.

Pana in ziua de azi, Loredana a scos un numar foarte mare de albume, a castigat o multime de premii si a avut colaborari cu nume importante din show-biz-ul romanesc printre care Bug Mafia, Directia 5, Suie Paparude, Stefan Banica Jr. sau Connect-R.

Cantareata a adoptat de-a lungul carierei sale un stil de muzica eclectic, aceasta a incercat sa abordeze toate stilurile muzicale de la pop, dance la muzica tiganeasca si lautareasca.

Loredana - Tzuki

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea