Showbiz

#sondaj #marea britanie #cristiano ronaldo #monden #amy winehouse #alte-genuri

Londonezii, plictisiti de Amy Winehouse

 
Amy Winehouse este considerata < a class="xirtireh" href="//www.comunicatedepresa.ro/de" title="de">de sase ori mai plictisitoare decat situatia economica din Marea Britanie, de catre aproximativ 50% dintre londonezii care citesc presa britanica, arata un studiu efectuat de compania de cercetare de piata Rainier PR , citat de Brand Republic.

Dintre cei 1.000 de londonezi intervievati de Rainier PR , aproximativ 48% s- Au ">au declarat plictisiti de materialele care apar in presa despre problemele cu drogurile sau cele sentimentale ale cantaretei Amy Winehouse, informeaza Brand Republic.

In cadrul segmentului de public cu varsta cuprinsa intre 35 si 49 de ani, 69% au declarat ca nu mai sunt interesati de stirile despre cantareata, in timp ce pe segmentul de public cu varsta cuprinsa intre 13 si 17 ani, doi din cinci participanti la sondaj au declarat ca stirile despre Amy din ziare sunt plictisitoare. +.+-=-+.+ 20 -+.-+=+-.+-

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea