Showbiz

#pop #dance #andreea banica #liviu varciu #l.a. #relatii #iubire #lucian mitrea #gelozie #casatorie #monden

Liviu (ex.-L.A.), indragostit lulea de Andreea Banica

Liviu Varciu, fostul membru L.A. a fost indragostit de Andreea Banica ( foto ). Desi totul s-a schimbat intr-o prietenie profunda, artistul isi aminteste si acum de momentele in care, din gelozie, nu-l inghitea pe Lucian Mitrea , actualul sot al cantaretei.

„Liviu era indragostit de mine. Mereu imi spunea ca el cauta o fata exact ca mine, iar eu il tachinam, spunandu-i ca nu va gasi niciodata una, pentru ca sunt unica”, a explicat Andreea Banica pentru ziarul „ring”. Desi au trecut ani buni de la prima privire „cu scantei” pe care si-au aruncat-o, Liviu si Andreea povestesc cu placere despre „relatia” lor speciala.

„Am vrut sa i-o fur pe Andreea lui Lucian. Andreea era foarte frumoasa, iar Lucian era un barbat tare urat”, a declarat Liviu, in emisiunea TV „Conferinta de presa”.

Lucrurile nu au stat insa asa, si Liviu s-a multumit in loc sa i-o fure pe Andreea lui Lucian, sa il tolereze pe acesta si sa se multumeasca doar cu prietenia pe viata cu indragita cantareata.

De altfel, se pare ca la un moment dat cei 3 au locuit impreuna in aceeasi garsionera pentru o perioada de timp. Si desi, Liviu este ferm pe pozitii cand zice ca nu a avut niciodata tentativa de a face mai mult, recunoaste ca a incercat din rasputeri sa o ispiteasca pe Andreea. Fara sorti de izbanda, insa.

„Mai dormeam in pat cu Andreea, ca ma durea spatele de atata stat pe jos. Eram prieteni, nu puteam sa pup unde pupa Lucian”, a mai precizat Liviu.

„E adevarat, am dormit in acelasi pat. Cand Lucian pleca dimineata, Liviu se strecura langa mine. Era indragostit de mine si de asta nu-l suporta pe Lucian. Acum suntem prieteni foarte apropiati”, a completat Andreea Banica.

Cu timpul insa, lucrurile au revenit la normal. Astfel, in prezent Andreea traieste in continuare o frumoasa poveste de dragoste cu Lucian Mitrea caruia ii va darui si un copil, in timp ce Lucian a gasit linistea sufleteasca in bratele Adelinei, un fotomodel de care fostul manelist este indragostit nebuneste.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea