Showbiz

#oldies

Little Richard, in premiera in Romania

Celebrul artist Little Richard vine in premiera in Romania. Acesta va sustine un mega concert pe 9 noiembrie, la Sala Palatului din Capitala. Evenimentul prezinta un spectacol din epoca de aur a rock and roll-ului, organizat de Compania Events.

 

Un concert cu Little Richard te tine cu respiratia la gura, te face sa urli (la refrene), sa simti pur si simplu ca n-ai loc pe scaun. Este geniul muzical care a eliminat pentru totdeauna blues-ul depresiv din rhythm and bluess.

 

Biletele pentru concert se pun in vanzare pe 18 iulie  

 

Biletele pentru concertul de la Bucuresti vor fi disponibile incepand cu 18 iulie pe site-ul ticketpoint.ro si in reteaua magazinelor Diverta din Bucuresti si din tara. Pretul biletelor variaza in functie de locul ocupat in sala, astfel: 75 lei, 95 lei, 125 lei, 145 lei si 175 lei.

 

Little Richard este recunoscut ca fiind regele rock and roll-ului, r&b-ului, fondatorul acestui gen de muzica, ce a influentat generatii de artisti si formatii.

 

Piesele de referinta ale lui Little Richard si a rock and roll-ului in general, precum „Tutti Frutti”, „Lucille” sau „Long Tall Sally” l-au clasat pe artist in primii 6 interpreti inclusi in celebrul Rock and Roll Hall of Fame .

 

Little Richard, temelia Rock and Roll-ului  

 

A fost ales de revista Rolling Stones drept al 8-lea cel mai mare artist al tuturor timpurilor, desi primii 7 care il preced au fost vizibil influentati de muzica lui. Chiar s-asa, Little Richard a fost si va ramane piatra de temelie a rock and roll-ului.

 

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea