Showbiz

#eurovision 2009 #finala #tari #lista #alte-genuri #dance #pop

Lista tarilor care vor concura in finala Eurovision 2009

Ieri seara la Moscova a avut loc cea de 2-a semifinala a concursului Eurovision 2009 . 19 tari s-au intrecut in aceasta semifinala, iar 10 dintre ele s-au calificat in marea finala de sambata: Ajerbaijan, Croatia, Ucraina, Lituania, Albania, Moldova, Danemarca, Estonia, Norvegia si Grecia.
 
Ele vor concura sambata alaturi de cele cinci finaliste din oficiu -Rusia,Franta,Germania,Anglia siSpania - precum si de celelalte 10 participante calificate in prima semifinala:Romania,Turcia,Suedia,Israel,Portugalia,Malta,Finlanda,Bosnia si Hertegovina,Armenia,Islanda.
 
Reprezentanta Romaniei, Elena Gheorghe, cu piesa The Balkan Girls, compusa de Laurentiu Duta , Ovidiu Bistriceanu si Daris Mangal, pe versurile luiLaurentiu Duta si Alexandru Pelin s-a calificat marti pentru finala care va avea loc sambata, 16 mai. 
 
Telespectatorii romani din strainatate o vor putea vota pe Elena numai daca se afla in una din cele 42 de tari participante la Eurovision si daca vor urmari transmisia televiziunii publice din tara respectiva. Numai in acest mod vor afla numerele de telefon alocate de fiecare televiziune piesei Romaniei.
 
Urmareste videoclipul piesei The Balkan Girls, melodie care va reprezenta Romania in finala Eurovision 2009
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea