Showbiz

#the other side #comedie #lindsay lohan #film #cinema

Lindsay Lohan revine in comedia "The Other Side"

Lindsay Lohan revine pe marile ecrane. Actrita va juca alaturi de Woody Harrelson si Alanis Morissette in comedia independenta „ The Other Side ”, anunta telegrafulonline.ro.

Noua pelicula prezinta povestea unei tinere cercetatoare, repartizata cu locul de munca pe o insula izolata. Aici, tanara da peste o comunitate foarte excentrica care ascunde secretul unei tragedii teribile, produsa cu multi ani inainte.

Filmarile pentru The Other Side vor incepe in luna octombrie a acestui an, pe o insula din largul statului american Massachusettes. Dupa prestatatia din I Know Who Killed Me (2007), acesta va fi primul rol important al actritei in varsta de 22 ani, Lindsay Lohan.

Tinta favorita a paparazzi-lor, fiind omniprezenta la chefurile hollywoodiene, Lindsay a fost considerata una dintre cele mai promitatoare tinere actrite a generatiei sale.

Din pacate insa, in ultimul timp, cariera sa a cunoscut mai mult coborasuri decat urcusuri. Din 2005, aceasta a avut mai multe probleme cu politia, fiind arestata de 2 ori pentru conducere in stare de ebrietate si a stat 2 luni intr-o clinica de dezintoxicare.

Urmareste trailer-ul filmului I Know Who Killed Me

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea