Showbiz

#politie #supraveghere #proces #lindsay lohan #actrita #film

Lindsay Lohan - inca un an in vizorul politiei

Actrita americana Linsday Lohan va fi supravegheata de politie pentru inca un an, informeaza pr-inside.com.  Sentinta a fost pronuntata vineri, 16 octombrie, in cadrul unei sedinte a curtii judecatoresti din Beverly Hills.

Lindsay Lohan (23 de ani) urmeaza sa fie monitorizata in continuare, deoarece a lipsit la mai multe intalniri educative in care se prezentau efectele nocive ale consumului de alcool.

Lohan a fost condamnata in 2007 de judecatori pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice. Judecatorii i-au cerut atunci sa parcurga un program de 18 luni ce viza constientizarea problemelor legate de alcool.

Avocata lui Lindsay a declarat ca au existat mai multe confuzii referitoare la data exacta la care actrita trebuia sa se prezinte la intalnirile respective. Ea a precizat ca Lohan i-a anuntat din timp pe politistii care o supravegheau ca urmeaza sa filmeze un film la Los Angeles, insa acestia nu au retinut data exacta la revenirii sale.
 
Urmareste mai jos trailerul filmului Labor Pains, una dintre cele mai noi productii in care apare Lindsay  Lohan 
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea