Showbiz

#lily allen #muzica #rock #pop

Lily Allen se lasa de cantat

Cantareata Lily Allen s-a hotarat sa renunte la muzica, aceasta precizand ca nu mai intentioneaza sa inregistreze vreun alt album.

Pana in prezent, Lily Allen a scos doua albume: „Alright Still”, in 2006, si „It`s Not Me, It`s You”, la trei www .acasa.ro/ani" title="ani">ani distanta.

Anul acesta, Lily a lansat EP-ul „F.U. E.P ” care s-a bucurat de mare succes in randul publicului, cele doua single-uri „The Fear” si „Smile”, pozitionandu-se pe locul intai in topurile din Marea Britanie.

Informatia potrivit careia Lily s-ar lasa de muzica a venit chiar de la artista, aceasta precizand pe blogul personal ca si-a renegociat contractul cu cei de la casa sa de discuri, intentionand sa nu mai lanseze un nou album. Lily a tinut insa sa precizeze ca va ramane o impatimita a muzicii.

Astfel, artista sustine o campanie impotriva descarcarilor ilegale de muzica de pe Internet, incercand sa-i convinga pe useri sa cumpere albumele pentru a salva industria muzicala.

In alta ordine de idei, Lily Allen doreste sa-si incerce talentul si in cinematografie, aceasta debutand in piesa „Reasons To Be Pretty”, a scriitorului si regizorului Neil LaBute.

Lily Allen - Smile

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea