Showbiz

#lily allen #monden #muzica #pop

Lily Allen plange cand e singura

Lily Allen plange daca este parasita . Cantareata in varsta de 24 ani a marturisit ca ii este aproape imposibil sa traiasca de una singura, anunta femalefirst.co.uk.

Dupa ce a pierdut copilul pe care il avea cu fostul sau partener, Ed Simons de la Chemical Brothers , Lily sufera de singuratate .

„Nu imi place sa petrec prea mult timp de una singura. Imediat ce am suferit acel avort spontan , am mers la un centru de terapie pentru a-mi reveni. Cel mai greu exercitiu pe care mi l-au dat sa-l fac aici a fost sa stau in pat o ora fara o carte, TV sau revista. Am plans tot timpul. Pur si simplu nu am suportat. A fost ingrozitor.”, a precizat cantareata.

Insa, chiar daca i s-a parut o experienta grea, Lily adminte ca a fost benefica, obligand-o sa se confrunte cu anumite temeri de-ale ei.

„Mai era un exercitiu in care te puneau sa desenezi ceva. Terapeutul mi-a spus `Fa orice – o culoare, o forma, doar fa ceva`. Am izbucnit in lacrimi. M-am simtit ca si cum as fi fost judecata si stiam ca nu puteam controla situatia. Insa, am invatat ca trebuie sa ma opresc sa fac atatea lucruri pentru ceilalalti si sa incep sa ma gandesc si la mine”, a concluzionat Lily Allen.

Lily Allen - Smile

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea