Showbiz

#lily allen #muzica #rock #pop

Lily Allen cere un orgasmatron

Lily Allen le cere fanilor sa o ajute sa puna mana pe un Orgasmatron. Fiind stresata de greutatile cotidiene, artista nu poate dormi si are nevoie de relaxare , potrivit Twitter.

De curand, Lily a postat un mesaj pe comunitatea Twitter in care spunea ca trebuie neaparat sa faca rost de un astfel de dispozitiv in cel mult 2 saptamani. „Stie cineva unde pot gasi un orgasmatron? Trebuie sa fac rost de unul pana pe 10 septembrie”.

Orgasmatronul este un aparat folosit pentru masajul capilar care produce senzatii placute de relaxare si te scapa astfel de stresul cotidian.

Cu putin timp in urma, Lily le-a povestit celor de la Absolute Radio ca sufera de insomnie si asta pentru ca se gandeste prea mult la machiaj si coafura.

„N-am somn in perioada asta. Sunt putin cam somnambula. Ma gandesc la lucruri tampite, ca de exemplu: daca labelul meu nu va plati stilisti si machiori? Am intr-una la ce ma gandi”
, a explicat artista pentru Absolute Radio.

Desi se spune ca acest aparat este folosit in scop terapeutic, acum cativa ani, un doctor american, pe numele sau Stuart Meloy, preciza ca a inventat Orgasmatronul, o masinarie care le produce femeilor satisfactie sexuala. Acum, la care dintre aparate se referea artista si ce tip de relaxare cauta aceasta, numai ea o stie.

Lily Allen - Fuck You

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea