Showbiz

#bet hip hop awards #ice cube #50 cent #premii #gala #2008 #muzica #hip hop #lil wayne

Lil Wayne, proaspat tatic cu 3 premii BET Hip Hop


Lil Wayne se bucura de laurii unui an de munca incununat cu succes. Artistul a castigat 3 premii la gala BET Hip hop Awards 2008, ce a avut loc pe 18 octombrie la Atlanta .

Interpretul de 26 ani a primit 12 nominalizari la BET Hip Hop , stabilind astfel un nou record si a fost premiat la categoriile: „Most Valuable Players of the Year”, in defavoarea lui Jay-Z sau Kanye West, „Lyricist of the year” si „Alltel People’s Champ”.

La ridicarea premiului, artistul, pe numele sau real Dwayne Michael Carter Jr., a marturisit emotionat ca va deveni tatic: „Astept sa mi se nasca un fiu in orice moment, asa ca energia mea e concentrata 100 % asupra lui. Rugati-va pentru mine”. Rapper-ul mai are o fiica cu fosta sa sotie, Antonia Cartera. Micuta se numeste Reginae si are deja 9 ani.

La editia de anul acesta, „I Am a Hip-Hop Icon” i-a fost atribuit lui Russell Simmons, recompensat astfel pentru contributia semnificativa adusa comunitatii hip-hop. La categoria „Rookie of the year” a iesit castigator Shawty Lo, in defavoarea lui Flo Rida.

Printre cei care au sustinut recitaluri la decernarea premiilor BET Hip Hop s-au regasit Ldacris, Nelly, Common, Young Jezzy, Nas, T.I sau Ice Cube . Senzatie au facut 50 Cent , Keyshia Cole, Ciara si Keri Hilson.

Ceremonia de decernare a premiilor a avut loc la Atlanta’s Civic Center, pe 18 octombrie.

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea