Showbiz

#alte-genuri #lil kim #monden #proces #acuzare #despagubiri #casa de discuri #brookland media

Lil Kim, data in judecata

Cantareata R&B, Lil Kim , este in pericol de a plati despaguri de 2 milioane de dolari casei sale de discuri pentru nerespectarea clauzelor contractuale.

Artista de culoare a fost data in judecata de compania Brookland Media , pe motiv ca aceasta refuza sa mai scoata piese noi. Cantareata este si ea nemultumita pentru ca a cerut in repetate randuri sa se schimbe conditiile din contract, dar a fost refuzata de casa de discuri.

Brookland Media a fost nevoita sa plateasca 200.000 $ fostei case de discuri a cantaretei si 240.000 $ ca sa-i produca acestia 8 piese.

In pofida acestui fapt, in loc sa finalizeze inregistrarile pana la deadline-ul stabilit de Brookland Media, artista are pretentii exagerate. Aceasta doreste ca Akon si Wyclef Jean sa-i produca noul LP si jura ca nu va mai intra in studio-ul de inregistrari pana cand nu i se respecta aceasta cerinta.

Astfel ca, reprezentantii casei de discuri o obliga sa plateasca despagubiri in valoare de 2 milioane $ si roaga Curtea de Justitie sa-i interzica cantaretei sa semneze cu o alta companie.

Kimberly Denise Jones cunoscuta sub numele de scena, Lil Kim, este o cantareata R&B, castigatoare a premiilor Grammy si detinatoare a mai multor discuri de platina.


Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea