Showbiz

#martin luther king #biopic #presedinte american #liam neeson

Liam Neeson - presedinte american intr-un biopic despre Martin Luther King

Regizorul Lee Daniels a lasat in urma succesul inregistrat la Oscaruri cu drama Precious si lucreaza deja la un nou film inspirat din viata activistului american Martin Luther King.

Pelicula se numeste Selma, iar distributia se anunta cat se poate de interesanta, mai ales ca noii veniti in echipa sunt Liam Neeson si Cedric the Entertainer. Dezvaluirea a facut-o chiar regizorul Lee Daniels intr-un interviu acordat postului MTV.

Selma are in centrul actiunii marsul pentru drepturile civile ale populatiei de culoare organizat de martin luther king in 1965, manifestantii parcurgand distanta dintre Selma si Montgomery, doua orase din statul american Alabama.

Liam Neeson va interpreta rolul presedintelui american de atunci, Lyndon B. Johnson, in timp ce Cedric the Entertainer il va intruchipa pe Ralph Abernathy, unul dintre liderii miscarii pentru drepturi civile din anii ’60.

Neeson si Cedric se alatura unei distributii din care mai fac parte Hugh Jackman, David Oyelowo (Martin Luther King) si Lenny Kravitz.

Filmarile la Selma vor incepe in aceasta primavara, iar premiera a fost programata pentru 2011.

Pe Liam Neeson il veti putea vedea in curand in filmul de aventuri Clash of the Titans

Trailer Clash of the Titans:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea