Showbiz

#leonardo dicaprio #ridley scott #wall street

Leonardo DiCaprio si Ridley Scott fac echipa pentru Wall Street

Leonardo DiCaprio si Ridley Scott planuiesc o Noua colaborare cu adaptarea cinematografica a cartii The Wolf of Wall Street, anunta site-ul Deadline.com.

Filmul este bazat pe cartea de memorii a lui Jordan Belfort si detaliaza strategia unui tanar broker de a castiga milioane de dolari cu ajutorul echipei sale, pentru ca apoi sa foloseasca banii altora pentru a-si asigura un stil de viata extravagant pana sa fie prins de FBI.

Martin Scorsese si Leonardo DiCaprio au fost foarte aproape de a realiza Wall Street in urma cu cativa ani, dar au ales sa colaboreze in schimb la thriller-ul Shutter Island. Acum Scorsese va preda scanunul de regizor lui Ridley Scott, dar va ramane unul dintre producatorii filmului.

Scott si DiCaprio au mai facut echipa si la filmul de actiune Body of Lies. Scenariul lui Wall Street a fost deja adaptat de Terence Winter.

Leonardo DiCaprio poate fi vazut in curand thriller-ul SF regizat de Christopher Nolan, Inception. iata un trailer al acestui film mai jos:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea