Showbiz

#leonardo dicaprio #istoria #fbi #biopic #hoover

Leonardo DiCaprio scrie istoria FBI-ului in biopicul "Hoover"

In curand il vom putea vedea pe Leonardo DiCaprio intr-un nou film biografic despre una din cele mai controversate personalitati din mediul politic american al secolului 20.

DiCaprio poarta negocieri pentru a interpreta rolul lui J. Edgar Hoover , primul director al FBI, intr-un biopic inspirat de viata acestuia.

Potrivit Deadline, regia peliculei Hoover va fi semnata de Clint Eastwood, in timp ce scenariul va fi scris de scenaristul productiei Milk, Dustin Lance Black. Filmarile sunt programate pentru acest an, dar deocamdata nu se cunoaste data precisa.

Filmul se va concentra pe cariera lui J. Edgar Hoover care condus FBI de la infiintare (1935) si pana la moartea sa in 1972.

De asemenea, Leonardo DiCaprio si-a manifestat recent interesul si pentru ecranizarea romanului The Deep Blue Good-By. Proiectul ar putea fi regizat de Oliver Stone, iar DiCaprio ar urma sa detina rolul principal: un pierde-vara care traieste o viata relaxanta pe malul oceanului si ocazional este amestecat in tot felul de aventuri periculoase.

Urmareste trailerul celui mai recent film cu Leonardo DiCaprio, Shutter Island:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea