Showbiz

#minciuni #body of lies #russell croew #malibu #ecologic #apartament #leonardo dicaprio

Leonardo DiCaprio prefera apartamentele ecologice

Actorul Leonardo DiCaprio si-a scos la vanzare vila din Malibu, situata langa cea a cuplului Brangelina, pentru suma de sapte milioane de euro.

Motivul pentru care acesta isi vine locuinta este recenta achizitionare a unui apartament ecologic in Manhattan, New York.

Apartamentul respecta toate normele de mediu, avand panouri solare si sisteme speciale de filtrare a apei. Astfel, Leonardo DiCaprio se alatura vedetelor care au adoptat un principiu de viata ecologica.

La construirea cladirii ecologice s-au folosit vopseluri cu emisii scazute de carbon si panouri solare. De asemena, apartamentele sunt dotate cu aparate de AER conditionat performante si sisteme speciale de filtrare a apei. Cladirea include o piscina imensa, un Internet cafe, un centru de fitness, o terasa si un centru SPA pentru caini.

Body of Lies – Un ghem de minciuni

Pe Leonardo DiCaprio il putem vedea incepand de vineri, 28 noiembrie, in cinematografele romanesti, alaturi de Russell Crowe in filmul Body of Lies.

Body of Lies il are in centrul actiunii pe agentul CIA Roger Ferris (Leonardo DiCaprio). Acesta este trimis in Jordan, o tara din sud-vestul Asiei, cu scopul de a captura un lider terorist cunoscut sub numele de Suleiman.

Ferris primeste de la superiorii lui sarcina de a se infiltra intr-o retea terorista, pregatind pentru aceasta un plan elaborat si periculos, inspirat dintr-o celebra misiune a Serviciilor Secrete Britanice din timpul celui de-al doilea Razboi Mondial.

Pentru a fi sigur de reusita, Ferris are nevoie de sprijinul lui Hani, seful Serviciilor Secrete din Jordan si al unui alt agent CIA - Ed Hoffman (Russell Crowe). Filmul este inspirat din romanul cu acelasi nume scris de David Ignatius.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste trailerul filmului Body of Lies

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea