Showbiz

#oldies

Leonard Cohen in Romania, confirmare oficiala

Indragitul artist Leonard Cohen va sustine un concert la Bucuresti, pe data de 21 septembrie. Spectacolul se va desfasura pe stadionul Arcul de Triumf , fiind organizat de Compania Events.

Show-ul de la Bucuresti face parte din primul turneu demarat de artist dupa o pauza de 15 ani.

Biletele la concert, disponibile incepand cu 17 iulie

Biletele la acest concert vor fi puse in vanzare incepand cu data de 17 iulie pe site-ul ticketpoint.ro si in reteaua magazinelor Diverta din Bucuresti si din tara.

Pretul tichetelor variaza in functie de pozitia fata de scena astfel: 79 lei, in picioare, pe gazon, 119 lei la tribuna 2, 149 lei la tribuna 1, 249 lei in zona Premium si 349 lei in zona VIP ce are acces si la bufet.

„E un vis implinit sa-l aducem pe Leonard Cohen in Romania. Controversat, idolatrizat, comentat, nu poti sa-l ignori pe Leonard Cohen ... Mircea Cartarescu spunea ca iubim femeile, printre altele, “pentru ca le termina Cohen”, declara Sorina Burlacu, Director General Events.

"Muzica lui Cohen, intunecata si poetica, ar trebui inclusa in tabelul periodic al elementelor" – exclama revista Rolling Stones . "Dupa ce o descoperi, se transforma subit in ceva tot atat de necesar ca oxigenul".

Leonard Cohen, cel mai captivant compozitor al erei

Cu greu mai gasesti in istoria muzicii un artist care sa fie dezinteresat atat de sincer de cultura pop si care sa o fi influentat intr-un mod atat de profund si stralucitor. Leonard Cohen este unul dintre cei mai originali, irezistibili si captivanti compozitori ai erei. Artistul detine secretul seductiei intelectuale si o foloseste cu un succes incredibil de multi ani incoace.

Compozitiile lui Leonard Cohen au fost interpretate de nume de marca, fiecare „cover” fiind o incercare uimitoare de a intelege mai indaproape esenta-i enigmatica/magica. De la „Suzanne” a lui Judy Collins, la Nick Cave, Johnny Cash , U2, REM, Sting sau Rufus Wainwright, piesele lui Cohen au calatorit la fel de mult ca autorul lor.

Personalitatea polivalenta a lui Leonard Cohen si-a lasat amprenta in toate ramurile artei, de la muzica si film, la literatura si compozitie si a stat drept marturie a nenumaratelor premii achizitionate de-a lungul unei cariere vizionare stapanite de elixirul creatiei.

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea