Showbiz

#muzica #oldies #alte-genuri #leonard cohen

Leonard Cohen a lesinat pe scena

Prolificul cantaret Leonard Cohen si-a speriat putin fanii, vineri seara, in timpul unui concert la Valencia. Acestuia i s-a facut rau pe scena si a lesinat.

Cohen interpreta melodia „Bird on a Wire”, a 4-a melodie din concertul sustinut pe stadionul Velodromo Luis Puig, cand si-a pierdut constiinta si a cazut de pe scena.

Interpretul a fost transportat de urgenta in culise de catre staff-ul sau. Publicul a asteptat in tacere 50 de minute pana ce unul dintre membrii trupei lui Cohen a revenit pe scena pentru a anunta ca artistul nu mai poate continua recitalul.

Se pare ca interpretul a suferit o problema digestiva, si, desi si-a revenit dupa putin timp, nu a mai putut continua, potrivit unui purtator de cuvant citat de 20 minutos.

Pe 21 septembrie, Leonard Cohen mai are programat un concert la Barcelona. Organizatorii evenimentului sunt de parere ca nu exista niciun motiv intemeiat pentru care acesta ar putea fi anulat sau amanat.

Leonard Cohen - Waiting for the Miracle

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea