Showbiz

#pop

Leona Lewis, pe coloana sonora a lui James Bond

Leona ar putea fi cea care va interpreta tema muzicala a coloanei sonore pentru cel mai recent film din seria Bond, " Quantum of Solace ", conform FemaleFirst.co.uk.

Senzatia momentului in Marea Britanie, Leona Lewis , este favorita pentru a o inlocui pe Amy Winehouse.

Amy Winehouse, respinsa din lipsa de profesionalism

Aceasta trebuia de fapt sa interpreteze melodia pentru aceasta productie, dar a fost respinsa pentru lipsa de profesionalism. " " se preconizeaza a avea premiera la sfarsitul lunii octombrie.

Se pare ca producatorii noii serii Bond considera ca Leona este candidata ideala, si asta pentru ca are o voce foarte puternica.

"Leona este una dintre putinele candidate care sunt suficient de cunoscute atat in SUA cat si in Marea Britanie. Producatorii filmului sunt acum hotarati pentru Leona. Ea este responsabila si are o voce minunata", a explicat o sursa pentru FemaleFirst.co.uk.

Leona Lewis a devenit celebra in plan internationala odata cu castigarea concursului britanic "The X Factor", in anul 2006.

Albumul sau de , intitulat "Spirit", a fost lansat in Europa in noiembrie 2007, si a devenit cel mai rapid disc vandut, atat in Marea Britanie cat si in Irlanda. Acelasi material a fost lansat in America, in aprilie 2008, si a ajuns pe pozitia 1 in topul US Billboard 200.

" ", o performanta in topuri neegalata din 1986

Cel de-al 2-lea single al sau, " Bleeding Love ", a ocupat locul 1 atat in topurile englezesti, cat si in cele americane, o performanta care nu a mai fost realizata de o interpreta britanica din 1986 (Kim Wilde).

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea