Showbiz

#nicolae bogdan buzaianu #miliardar roman #petrecere #leona lewis #pop

Leona Lewis a cantat pentru un miliardar roman

Omul de afaceri roman nicolae bogdan buzaianu se poate lauda ca a reusit s-o convinga pe Leona Lewis sa cante la petrecerea sa privata. 
 
Contra sumei de 150.000 de dolariLeona Lewis a sustinut un concert privat sambata, 5 decembrie, intr-un hotel de lux din Monte Carlo . Petrecerea a fost organizata cu ocazia zilei de nastere a miliardarului, care a implinit 41 de ani. 
 
Nu este pentru prima oara cand miliardarul roman plateste bani grei pentru a avea in preajma sa vedete de prima mana.
 
Tot de ziua lui, in 2006, Nicolae Bogdan Buzaianu a scos din buzunar  180.000 de euro pentru a-i avea la pe trecerea sa pe Joe CockerCesaria Evora si Buena Vista Social Club.
 
Leona Lewis a devenit celebra in 2006, dupa ce a castigat concursul de talente muzicale X-Factor.  “A moment like this”, primul sau single, a devenit cel mai bine vandut single de debut in Marea Britanie, fiind descarcat de pe Internet de peste 50.000 de ori in mai putin de 30 de minute de la lansarea lui.
 
Leona Lewis a inregistrat in 2009 melodia “I see you”, tema muzicala a filmului Avatar, cel mai mai asteptat film a anului, a carui premiera va avea loc pe 18 decembrie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea